login  Inloggen  |  log in  Registreren     (085) 06 07 889

Zelf je huis verkopen op Funda? 

Verkoop zelf je huis op Funda en bespaar duizenden euro's
aan makelaarskosten.

  • Binnen 24 uur uw woning op Funda
  • Lage vaste makelaarskosten 
  • Geen verborgen kosten achteraf
  • Professionele begeleiding door een makelaar
  • Vanaf €295,- 

 

 

 

Zelf je huis verkopen op Funda? 

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten door
actief mee te helpen
bij de verkoop van
uw huis.

Zelf je huis verkopen op Funda?

Verkoop zelf je huis op Funda en bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten!

Steeds meer huiseigenaren kiezen ervoor om zelf hun huis te verkopen op Funda. Wie kan er immers meer en enthousiaster over het eigen huis vertellen dan zij zelf? Maar kan je je huis wel zonder makelaar verkopen op Funda? Het antwoord is nee. Het plaatsen van een woonadvertentie op Funda is  enkel voorbehouden aan een professionele makelaar. Er komt immers veel kijken bij de verkoop van een woning. Wat als de koop definitief is? Waaraan moet ik als verkoper allemaal aan voldoen en welke documenten horen bij de verkoop?


Bij Hoomly kunt u met professionele begeleiding van een makelaar direct beginnen met het zelf verkopen van uw woning op Funda, Jaap, Huislijn en alle andere grote woningsites! Door actief mee te helpen bij de verkoop, bespaart u duizenden euro's aan makelaarskostenkosten. En heeft u vragen? Onze deskundige helpdesk geeft antwoord op al uw vragen tijdens het gehele verkoopproces! 

Het kan al vanaf 295,- inclusief BTW. 
 

De moderne manier van makelen

Uw huis verkopen via Hoomly makelaardij betekent dat u zelf de bezichtigingen doet en zelf de afspraken maakt die u van ons krijgt aangeleverd. Op deze wijze uw huis verkopen kan u duizenden euro's schelen. U betaalt immers geen courtage meer zoals bij een traditionele makelaar, maar een vast laag bedrag, ongeacht de waarde van uw huis.

 

Hoe werkt het?

Bereken besparing

Hoomly rekent af met hoge makelaarskosten. Geen courtage, maar ongeacht de waarde van uw woning een vast laag bedrag. Door onze moderne aanpak kan uw voordeel oplopen tot wel € 5.000,- of nog meer. Door te schuiven met de rode knop rekent u snel uw voordeel uit!

Nieuw in verkoop

Mr. Dr. Froweinweg 42, Eys
Eys375.000 k.k.
Oudegracht 373J, Utrecht
Utrecht410.000 k.k.
Himdyk 34 Akkrum
Akkrum212.500 k.k.
Prinses Beatrixstraat 20 Brunssum
Brunssum125.000 k.k.

Hoomly makelaardij is partner van