login  Login  |  add user  Registreren  |  call answer (043) 855 39 12 

 

Handige links en hulpmiddelen

om bijvoorbeeld een indicatie van de waarde van uw woning te verkrijgen of een standaard koopovereenkomst te downloaden. 

Waardeindicatie woning >>
De woningprijsindex (WOX) wordt berekend op basis van landelijke transactiegegevens vanaf 1993 van het Kadaster. Deze informatie wordt verrijkt met de overige woning-, locatie- en prijsgegevens uit de database. De broninformatie wordt modelmatig getoetst, zodat niet-integere verkoopcijfers kunnen worden weggelaten bij de indexberekening.

Opvragen energiecertificaat >>
Check hier het energielabel van uw huidige of toekomstige huis.

Opvragen algemene woninggegeven >> 
Informatieve website waar gegevens m.b.t. uw woning kunnen worden opgevraagd zoals bestemmingsplan of kadastrale gegevens.

Standaard koopovereenkomst >> 
Om op een gebruiksvriendelijke wijze een koopovreenkomst op te stellen kunt u gebruik maken van Koopaktemaken.nl.  U hoeft geen jurist te zijn om alle vragen te kunnen beantwoorden. Alles wordt in gewone taal uitgelegd. Geschikt voor alle woonhuizen en appartementen.

Opnameformulier >>
Inventarisatieformulier voor het opnemen van de woninggegevens. 

Sleutelverklaring >>
Als u er als verkoper mee akkoord gaat dat de koper eerder gebruik maakt van de woning, dan dient er een sleutelverklaring te worden opgesteld. In zo'n sleutelverklaring worden de afspraken tussen beide partijen vastgelegd. Dat is ook verstandig, want u geeft iemand de beschikking over uw woning terwijl koopprijs nog niet betaald is.

Tuinbord "Te koop" >>
B
estel uw eigen tuin- of raambord voorzien van eigen telefoonnummer en tekst.

De goedkoopste Notaris >>
Al ruim 15 jaar vinden consumenten via onze website de goedkoopste notaris. Op DeGoedkoopsteNotaris.nl vindt u de tarieven van notarissen bij u in de buurt. Vraag gratis meerdere offertes op en bespaar zo op uw notariskosten. Vergelijk, kies en bespaar!

De Verhuisvriend >>
U
w woning is verkocht. U gaat verhuizen en wil graag idereen laten weten dat u een ander adres krijgt.