Opstellen Koopovereenkomst

Heb je gekozen voor het "basispakket huis verkopen" en wens je alsnog de koopovereenkomst door Hoomly te laten opstellen? Wij nemen contact op met de kopers en leggen de overeengekomen zaken vast in een juridisch waterdichte koopovereenkomst.

€ 195,-

Aanvragen energielabel

Met ingang van 1 januari 2022 is het voor huiseigenaren verplicht om een energielabel in het bezit te hebben. Ook een woningadvertentie dient aan deze voorwaarde te voldoen. Ben je nog niet in het bezit van een geldig energielabel? Vraag het dan nu aan. Hoomly kan daarbij helpen.

vanaf € 265,-

Professionele woningfotografie

Waar kijk je het eerst naar op Funda...? Precies! Er is een reden waarom de foto's het meest bekeken onderdeel zijn van een woningpresentatie. Een foto zegt immers meer dan 1.000 woorden. Woningfotografie verzekert jou van de beste weergave van jouw woning.

Onze fotografen beschikken over moderne en professionele apparatuur waarmee zij de best mogelijke sfeer van je woning kunnen vastleggen. Is er een hoogtefoto nodig? Geen probleem. Dankzij hun groothoeklenzen en flitsers creëren ze de juiste sfeerbeelden. Je krijgt foto's van hoge kwaliteit die met een compacte digitale camera niet te maken zijn.

€ 195,-

Text Here

 Blikvanger op Funda

Blikvanger op Funda

Maximaal profiteren van de resultatenlijst.
Wil je bezoekers nog sneller een goede indruk geven van je woning? Kies dan voor Blikvanger: een product waarmee je woning extra ruimte en meer aandacht krijgt in de resultatenlijst. 
33% meer views op de objectpagina.

€ 195,- voor drie maanden.