Hoomly shop


 

Meetrapport

Met een NEN 2580 meetrapport word je woning uiterst accuraat ingemeten. In het verleden ontstond er nog al eens verwarring over bijvoorbeeld gemeenschappelijke ruimten, schuine wanden op zolder of de ruimte onder de trap. Wat werd nu wel of wat werd niet meegenomen in de berekening? Dankzij NEN 2580 weet je waar je aan toe bent. Het biedt je een stuk zekerheid.   
Vanaf € 195,-

 

Bestellen

Energielabel woning

Een energielabel laat zien hoe energiezuinig een woning is. Eigenaren zijn verplicht bij verkoop en  verhuur een energielabel beschikbaar te stellen aan de koper of huurder. Deze verplichting geldt ook als eigenaren een nieuwe woning laten bouwen.

 

● Woningen tot 140 m2:

€ 195,- incl. btw;

● Woningen tussen 140 en 250 m2:

€ 265,- incl. btw;

● Woningen vanaf 250 m2:

€ 345,- incl. btw

 

Bestellen

Bouwkundige keuring

Een Bouwtechnische keuring is een onafhankelijke, visuele keuring van een bestaande woning. Door deze keuring krijg je op hoofdlijnen een beeld van de bouwkundige staat van de woning en inzage in de kosten om het huis in goede staat te brengen.

Vanaf 319,-

Bestellen

 Koopovereenkomst

Je hebt je woning verkocht en je wilt graag alles snel vastleggen in een degelijke koopovereenkomst. Wat nu? Wat moet er allemaal in een koopcontract komen te staan? Welke regels zijn eraan verbonden en waar heb je je aan te houden? Laat je koopovereenkomst opstellen door Hoomly.

Inventarisatie van alle documenten
Snel en deskundig opstellen van het koopcontract
Digitaal laten ondertekenen
Verzending koopcontract naar verkoper, koper en notaris
Goed bereikbare helpdesk

195,-

Ik wil meer informatie