te koop advertentie

Huis verkopen?

Bespaar duizenden euro's op uw makelaarskosten door
actief mee te helpen bij de verkoop van uw huis.

  • Geen courtage
  • Lage verkoopkosten
  • Geen verborgen kosten achteraf
  • Professionele begeleiding door een makelaar
  • Uw woning op Funda, Jaap, Pararius, Huislijn e.a. 

 

 

  

 

Huis verkopen?

Bespaar duizenden euro's aan
makelaarskosten door actief
mee te helpen
bij de verkoop
van uw huis.

Samen verkopen wij uw huis

Door actief mee te helpen bij de verkoop bespaart u duizenden euro's aan makelaarskosten. Zo doet u zelf de leuke zaken, zoals het verzorgen van rondleidingen, aanbiedingstekst en foto's maken. Het overige laat u aan Hoomly makelaardij over.

 

Onze moderne aanpak. Uw voordeel

Hoomly rekent af met hoge makelaarskosten. Geen courtage maar, ongeacht de waarde van uw woning, een vast laag bedrag. Door onze moderne aanpak kan uw voordeel oplopen tot wel € 5.000,- of nog meer.


Woningwaarde
berekenen

Wilt u liever eerst weten wat uw woning waard is? Met de gratis online rekentool van funda berekent u binnen enkele seconden de woningwaarde van uw huis.

 

Gratis waardebepaling

 

Nieuw in verkoop

Praam 247, 1186TV Amstelveen
Amstelveen395.000 k.k.
Middelburglaan 64, Den Bosch
Den Bosch269.500 k.k.
Saltshof 3523,  Wijchen
Wijchen244.900 k.k.
Bronbeekstraat 12 Eibergen
Eibergen224.500 k.k.

 

Zij verkochten hun huis zelf...

De Amsterdamse Judith van de Broek verhuisde met haar man en kinderen van de stad naar het platteland in Groningen. Ze verkochten hun appartement in Amsterdam Oud-West zelf.

''Ons appartement had twee slaapkamers, en was 83 vierkante meter. Echt een leuk huis. In eerste instantie hebben we twee makelaars laten komen voor de verkoop, maar die noemden een vraagprijs die wij zelf te laag vonden. Op Funda vonden we een eenvoudige rekentool waarmee we gratis de verkoopwaarde van ons appartement konden checken. Hierdoor bleek dat ons huis minstens 7.000 euro meer waard moest zijn. Bovendien konden we zelf behoorlijk mooie foto’s maken en een goed tekstje schrijven. Wel hebben we de administratieve dingen laten regelen via Hoomly. Zij hebben onze tekst en foto’s op funda en andere grote websites geplaatst, regelden het verkoopbord en deden de administratieve en juridische afwikkeling. We wonen nu in Groningen en van het geld dat aan makelaarskosten is uitgespaard hebben we een mooi nieuw bankstel gekocht.'' 


 

          

 

Hoe werkt het?