Wethouder van der Zandeweg 6, Elspeet

VerkochtToevoegen aan favorieten
Prijs: 475.000 k.k. 475000 k.k.
Contact Wim Heikoop

Hoomly makelaardij
(085) 06 07 889
info@hoomly.nl
Aanvaarding: In overleg
Geplaatst 8 maanden en 3 weken geleden

Omschrijving

Vrijstaande goed onderhouden woning gelegen in het centrum van het dorp Elspeet, met zicht op de dorpskerk, met mooi aangelegde siertuin en een vrijstaande garage / berging v.v. elektrisch bedienbare stalen kanteldeur.

Deze vrijstaande woning met vrijstaande garage is gebouwd in de tweede helft van het jaar 1972.

Deze goed onderhouden woning is in de loop der jaren geheel na-geïsoleerd, de spouw (70mm) is gevuld met Thermoparels, de ramen en kozijnen op de begane-grond zijn voorzien van HR+ dubbele beglazing, de onderzijde van de begane grondvloer is bespoten met een CFK-vrije purschuimlaag van 90mm, de onderzijde van de dakplaten zijn voor 80% voorzien van steenwoldekens dik 80mm.

De woning heeft hiermee het energielabel C gekregen.
De buitenkozijnen, ramen en deuren van de woning en de garage zijn aan de buitenkant in 2019 nog geheel opnieuw in kleur geschilderd. Verder is de bestaande Bruynzeel-keuken in 2014 volledig vernieuwd met nieuwe Siemens apparatuur en is het kunststofblad vervangen door een massief composiet L-blad met een look-a-like van Belgisch hardsteen, de geprofileerde deurtjes en ladefronten van massief eiken zijn in een sfeervolle Ferro and Ball kleur Savage Ground over gespoten. Alle kozijnen op de begane grond aan de oost- zuid en westkant zijn voorzien van zonwering, op de eerste verdieping zijn alle kozijnen voorzien van elektrisch bedienbare screens.

Via een open stalen spiltrap v.v. mahoniehouten treden komt men op de overloop waar 2 ruime slaapkamers, 1 middelgrote en 1 kleine slaapkamer zich bevinden. Naar behoefte kan er van de kleine slaapkamer heel gemakkelijk een badkamer worden gemaakt, de voorzieningen hiervoor liggen in de naast gelegen douche- wasruimte. De douche- wasruimte is later opnieuw betegeld met mat-witte wandtegels.

Via een spiltrap komt men op de zolderverdieping waar zich de 5e slaapkamer bevindt met een netto oppervlak van 10 m2. Aan de andere zijde van de overloop is de bergzolder met een oppervlak van 17 m2, hier bevindt zich de c.v-ketel en de losse warmwaterboiler van 80 lt. die door de c.v-ketel wordt gevoed. Het warme water wordt d.m.v. een circulatiepomp door het gehele huis naar de zes warmwatertappunten gevoerd.

Op de scheiding met de buren aan de noordzijde is een grote garage gebouwd met een oppervlakte van 26 m2. Achter de garage is een overdekte berging gemaakt.
De C.V.-ketel is van het merk Nefit Turbo 32 kW (ketel is van 15-03-2007

Specifieke details

Soort woning Eengezinswoning
Type woning Tussenwoning
Type woonkamer Woonkamer
Aantal woonlagen 1 woonlaag
Onderhoud buiten Slecht
Onderhoud binnen Slecht
Keuken Open keuken
Garage n.v.t.
Capaciteit garage n.v.t.
Berging n.v.t.
Hoofdtuin n.v.t.
Ligging tuin n.v.t.
Energielabel A

Locatie


Wethouder van der Zandeweg 6