Azalealaan 66, 5701CM, Helmond

BeschikbaarToevoegen aan favorieten
Prijs: 409.500 k.k. 409500 k.k.
Contact 085 1309628
azalealaan66@gmail.com
Aanvaarding: In overleg
Geplaatst 1 week en 3 dagen geleden

Omschrijving

RIANT NABIJ HET CENTRUM GELEGEN HOEKPERCEEL MET ROYALE 2/1 KAPWONING VOORZIEN VAN CARPORT, GARAGE, OPRIT (5-6 AUTO’S), ZONNIGE OP HET ZUIDEN GELEGEN VOLOP PRIVACY BIEDENDE ACHTERTUIN , 4 ROYALE SLAAPKAMERS, BADKAMER, APARTE WAS-/STRIJKRUIMTE EN MULTIFUNCTIONELE KANTOOR-/PRAKTIJKRUIMTE AAN HUIS.

MOGELIJKHEID LEVENSLOOP BESTENDIG WONEN

MOGELIJKHEID REALISEREN WONEN MET NAASTGELEGEN MANTELZORGWONING. 

GELEGEN AAN DE BREDE EN GROENE AZALEALAAN IN HELMOND-OOST MET IDEALE LIGGING TEN OPZICHTE VAN VOORZIENINGEN EN UITVALSWEGEN.

Begane grond:

Vanuit de royale oprit (5/6 auto’s) bereikt u de overdekte entree. In de verwarmde hal met tegelvloer en vaste trapopgang, toegang keuken en living treft u de meterkast, garderobe, trap-/berg-/proviandkast en half betegelde toiletruimte met fonteintje. 

De vele raampartijen zorgen voor volop lichtinval in de L-vormige woonkamer. De zitkamer is aan de voorzijde gelegen en voorzien van t.v.-/internet-/telefoonaansluiting, klokthermostaat, convector put, vloerbedekking, brede vensterbanken en prettig contact met de voortuin en de ventweg. Aan de achterzijde is het eetgedeelte gelegen met contact met de keuken en middels schuifpui naar overdekt terras en de achtertuin.

De keuken is gelegen aan de achterzijde van de woning en is voorzien van diverse bergruimte in boven- en onderkasten, 1,5x RVS spoelbak, RVS mengkraan, aansluiting vaatwasmachine, RVS afzuigkap, zicht op de achtertuin en toegang tot de multifunctionele ruimte (momenteel in gebruik als kantoor) en ideaal als hobby-/kantoor-/praktijkruimte/kapsalon/nagelstyliste of extra garage/berging of  in de toekomst als slaapkamer en badkamer op de begane grond

1ste verdieping:

Middels vaste trap bereikt u de royale overloop met twee bergkasten en volop lichtinval door grote ramen. Vanuit de overloop heeft u toegang tot 3 royale slaapkamers en de moderne badkamer.

Slaapkamer 1: Royale aan de achterzijde gelegen slaapkamer (momenteel in gebruik als ouderslaapkamer m2) is voorzien va lichte laminaatvloer, centrale verwarming en heeft toegang tot badkamer en balkon met prettig zicht op de achtertuin.

Slaapkamer 2: Royale aan de voorzijde gelegen slaapkamer (momenteel in gebruik als ouderslaapkamer m2) voorzien van lichte laminaatvloer en centrale verwarming.

Slaapkamer 3: Royale aan de voorzijde gelegen slaapkamer (momenteel in gebruik als ouderslaapkamer m2) voorzien van lichte laminaatvloer en centrale verwarming.

De grotendeels betegelde badkamer is bereikbaar vanuit de ouderslaapkamer en vanaf de overloop en voorzien van ligbad, douche met glazen deur, toilet, dubbele wastafel, designradiator, natuurlijke en mechanische ventilatie.

2de verdieping:

Via de vaste trap komt u uit op de voorzolder met volop lichtinval en bergruimte in de knieschotten. Aan de voorzolder grenst de was-/strijk-/bergruimte met aansluiting wasmachine/-droger en opstelling HR combi ketel (NEFIT 2008). Het is mogelijk oom de aansluitingen en de te verplaatsen en deze ruimte in te richten als 2de badkamer.

De zolderkamer (in gebruik als 4de slaapkamer   m2) heeft een brede dakkapel met rolluik, vaste wastafel, en een extra bergruimte in knieschotten.

Tuin:

De woning is voorzien van voor- en achtertuin.

De onderhoudsvriendelijke voortuin is voorzien van gazon, beukenhaag, bloemborder, buitenverlichting, royale oprit voor 5 tot 6 auto’s en carport.

De zonnige op het zuiden gelegen geheel omheinde onderhoudsvriendelijke privacy biedende achtertuin is voorzien van buitenverlichting, overdekt terras, gazon, border, buitenkraantje en afvoer. Er zijn géén achterburen. Vanuit de achtertuin heeft u toegang tot de garage, kantoor en middels schuifpui toegang naar het eetgedeelte van de woonkamer.

Carport en garage:

De woning is voorzien van carport en in spouw opgetrokken garage. De garage is voorzien van dubbel openslaande houten deuren, lichtkoepel en electra.

Het is mogelijk om de carport bij de garage te betrekken en over de volle breedte een nieuwe carport te realiseren.

Ligging:

De woning is gelegen aan een ventweg van de mooie brede “groene” Azalealaan met diverse voorzieningen op loopafstand zoals winkels, (basis)scholen, speel-/groenvoorzieningen, uitvalswegen naar Eindhoven, Weert en Venlo.

Mogelijkheden:

Het is mogelijk om een dakkapel aan de voorzijde te realiseren Verplaatsen was-/strijk-/cv kamer ten behoeve van 2de badkamer op 2de verdieping. Het is mogelijk om de woning aan de achterzijde uit te bouwen Middels indelingswijziging de keuken naar de voorzijde te verplaatsen en/of mogelijkheid om slaap- en badkamer op de begane grond te realiseren (levensloop bestendig wonen)

Woning met mantelzorgwoning behoort tot de mogelijkheden.

Het is mogelijk om de kantoor-/praktijkruimte aan de achterzijde uit te bouwen

Mogelijkheid 5 tot 6 auto’s parkeren op eigen terrein

Mogelijkheid realiseren 2 zéér diepe garages op eigen terrein

Multifunctioneel kantoor-/praktijk aan huis (kapper/nagelstyliste/tatoeëren)

Door de pui op de begane grond te verplaatsen is de woonkamer te verruimen

Door de pui van de ouderslaapkamer te verruimen is de slaapkamer te verruimen

Door de carport bij de garage te betrekken is de garage te verruimen

Het is mogelijk om een separate toegang te creëren voor de kantoor-/praktijkruimte

Ideaal voor kantoor-/praktijk aan huis

Bijzonderheden:

Royale 2/1 kapwoning met 4 royale slaapkamers en diverse mogelijkheden

Riant hoekperceel zonder achterburen

Carport, garage en eigen oprit voor 5/6 auto’s

Zonnige op het zuiden gelegen privacy biedende achtertuin

Indien er géén interesse bestaat om perceel C 10508 (stukje tuin, garage, carport, voorgelegen oprit) te kopen zal de vraagprijs worden verminderd met € 15.000,- k.k. 

Enige schilderwerkzaamheden noodzakelijk.

---------------------------------------------------------------------------------

Deze informatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Wij

kunnen echter niet instaan voor onvolkomenheden. - De plattegronden hebben uitsluitend tot doel u een indruk te geven van de indeling. - De verkoper verlangt een bankgarantie of waarborgsom van de koper (10% van de koopsom). - Voor woningen ouder dan 30 jaar is de ouderdomsclausule van toepassing. - Voor woningen gebouwd voor 1993 is de asbestclausule van toepassing. - Partijen zijn pas gebonden als er een schriftelijke koopovereenkomst is getekend. - Bij een voorbehoud financiering zal maximaal de vraagprijs worden toegestaan. - De aangegeven gebruiksoppervlakten zijn berekend conform de in de branche geldende meetinstructie. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. De oppervlakte is een indicatie en de juistheid ervan wordt niet gegarandeerd. Kandidaten kunnen indien zij dat wensen in de gelegenheid gesteld worden om de woning en het perceel na te meten. - Kandidaten worden geacht voor het tekenen van de koopakte de door de verkopende partij verstrekte informatie te hebben geverifieerd op punten die zij als koper (extra) van belang achten.

Specifieke details

Locatie


Azalealaan 66

Video