Bleiswijkstraat 105 3035 TK Rotterdam

BeschikbaarToevoegen aan favorieten
Prijs: 300.000 k.k. 300000 k.k.
Contact Angelo Casa
0615467716
class13@xs4all.nl
Aanvaarding: Per direct
Geplaatst 3 weken en 2 dagen geleden

Omschrijving

UNIEKE MOGELIJKHEID VOOR STARTERS OF BELEGGERS!

Heerlijk centraal gelegen dubbele hoekwoning waar u een kasteeltje van kan maken. Voor de echte doe het zelvert of een belegger een mooie kans.

De zolderetage is voor u al gestript, dat scheelt u de sloopwerkzaamheden en 10 containers dus die kosten heeft u al bespaard. Verder is er al een uitbouw voor een dakkapel gemaakt alleen is deze nog niet afgebouwd met kozijnen. Doordat de woning een plat dak heeft, zeker met de extra meters van de dakkapel, is er een mooi groot dakterras te creëren. Check de foto's en filmpjes en het wordt helemaal duidelijk. Die zijn onbewerkt geschoten zodat u een realistisch beeld krijgt van de staat van de woning. Maar het mag duidelijk zijn dat het hier een kluswoning betreft waar een prachtig optrekje van kan worden gemaakt!

Er is dus eventueel nog geld te verdienen terwijl u al begint met de verbouwing. De woning is gedateerd maar nog goed te verhuren. Deze wordt op dit moment nog goed verhuurd maar de woning zal leeg worden opgeleverd (in overleg). U kunt dus beginnen met de verbouwing op zolder en direct renderen met de eerste verdieping!

Fundering:
De fundering is in slechte staat en zal moeten worden vernieuwd. Hiervoor is de VVE al in een vergevorderd stadium en op zeer korte termijn zullen de verschillende offertes worden beoordeeld en zal er een keuze worden gemaakt voor een aannemer. De geraamde kosten voor het VVE-gedeelte (25%) van deze woning zijn ruim genomen 50.000 euro

VVE:
De VVE is erg actief en gezond. Er zit een bedrag in de kas wat o.a. bestemd is voor achterstallig onderhoud zoals het buitenschilderwerk, eventuele reparatie van de dakgoot en het impregneren van een buitenmuur. Daarnaast worden er lopende kosten uit betaald. De VVE-bijdrage is 100 euro per maand.

Bijzonderheden:
- dubbele bovenwoning
- De woning wordt in de huidige staat opgeleverd volgens het principe "as is where is"
- VvE is actief, maandelijkse bijdrage is € 100,-
- woning staat op eigen grond
- Transport vindt plaats bij projectnotaris;
- Oplevering in overleg.
- Energielabel G

Omgeving:
U zit hier op een geweldige locatie, zeer centraal gelegen met in de buurt meerdere dagelijkse voorzieningen o.a. trendy restaurants en sportfaciliteiten. Recreatievoorzieningen zoals het Kralingse Bos en de Plas alsmede het Vroesenpark liggen in de nabije omgeving en bieden mogelijkheden tot sporten en ontspanning.  Ook zeer gunstig gelegen ten opzichte van uitvalswegen A13 en A20 en het openbaar vervoer.

Het centrum van Rotterdam en het Centraal Station met de mogelijkheid voor tram, metro, trein en bus liggen op loopafstand. Geen zin om te lopen, voor de deur stopt ook de tram. Bovendien is het stadscentrum in een kleine 10 minuten met de fiets makkelijk te bereiken.

Voor je dagelijkse boodschappen loop je even naar het Eudokiaplein of de Noorderboulevard of je gooit iedere zaterdag je tas vol met heerlijke producten op de Rotterdamse Oogstmarkt op het Noordplein. Culinaire ontdekkingen rondom, zoals Jeroen Bakt Brood, Man met Bril Koffie, Mecca, Fermin, Mevrouw Meijer, FG Food Lab en Gare du Nord. Om de hoek, maar op geluidsstille afstand, vind je een bruisend uitgaansleven in en rond de Hofbogen met o.a. MONO, Mooie Boules, Brewpub Reijngoud en BIRD.

Bovenstaande presentatie is niets meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod, er kunnen geen rechten of verplichtingen aan worden ontleend.

Class Casa behartigt de belangen van de verkopende partij, schakel uw eigen aankoopmakelaar in.

Specifieke details

Soort appartement Bovenwoning
Aantal woonlagen 2 woonlagen
Woonlaag 2
Ligging In centrum
Woonoppervlakte m² 120
Overige inpandige ruimte m² 0
Gebouwgebonden buitenruimte m² 0
Externe buitenruimte m² 0
Inhoud M³ 410
Oppervlakte woonkamer m² 0
Type woonkamer Woonkamer
Aantal kamers 4
Aantal slaapkamers 1
Keuken Open keuken
Oppervlakte keuken m² 0
Bouwjaar 1898
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Garage n.v.t.
Capaciteit garage n.v.t.
Berging n.v.t.
Tuin n.v.t.
Hoofdtuin n.v.t.
Ligging tuin n.v.t.
Energielabel G
Isolatie Geen isolatie
Verwarming CV ketel
Warm water CV-Ketel
VVE Inschrijving KvK, Vergadering VVE, Periodieke bijdrage, Reservefonds, Onderhoudsplan, Opstalverzekering
Eigendom Eigen grond, Appartementsrecht
Bijdrage VVE 100

Locatie


Bleiswijkstraat 105 Rotterdam