login  Login  |  add user  Registreren  |  call answer (043) 855 39 12 

 

Uw huis verkopen met of zonder makelaar?

Uw huis verkopen? Dan kunt u een makelaar inschakelen. Een goede verkoopmakelaar kent de lokale markt, adviseert over de vraagprijs, leidt kijkers rond, onderhandelt en stelt het koopcontract op. U laat het hele verkoopproces dan aan een professional over.

Het is ook mogelijk deels zelf uw woning te verkopen en naar wens bepaalde zaken uit te besteden. Makelaars bieden namelijk ook deeldiensten. Zo kunt u een makelaar bijvoorbeeld alleen voor een waardebepaling en de onderhandelingen inschakelen.


Internetmakelaar

Een internetmakelaar is goedkoper dan een gewone makelaar. Dat komt omdat u bij de verkoop van de woning ook zelf de handen uit de mouwen moet steken en omdat meer zaken digitaal geregeld worden.

Kiest u voor een internetmakelaar, dan schrijft u meestal zelf de advertentietekst, maakt u foto's en leidt u de kijkers rond. De internetmakelaar stelt meestal de waarde en de vraagprijs van de woning vast, levert verkoopmateriaal, presenteert de woning op Funda en stelt de koopovereenkomst op.

Bij Hoomly kunt u met professionele ondersteuning van een makelaar direct beginnen met het verkopen van uw woning op Funda, Huislijn, Jaap, Huizenzoeker, Pararius, Trovit en alle andere grote woningsites! Door zelf actief mee te helpen bij de verkoop, bespaart u duizenden euro's aan makelaarskostenkosten.

Het kan al voor € 595,- inclusief BTW.