Vragenformulier bij de koop van een woning

Zodra u overeenstemming heeft bereikt over de aankoop van de woning, wordt dit vastgelegd in een koopovereenkomst waarin uw persoonlijke gegevens en uw afspraken worden opgenomen.

Om de overeenkomst goed te kunnen opstellen, vragen wij u het formulier in te vullen en onderstaand document naar ons kantoor te sturen. Zodra wij alle gegevens compleet hebben, stellen wij de overeenkomst op waarna wij deze in conceptvorm naar u en de verkoper(s) ter inzage verzenden.

Aan de koopovereenkomst dienen de navolgende nog van u te ontvangen documenten te worden aangehecht:

  • Identiteits-bewijzen van u en van uw partner c.q. mede-eigenaar van het pand.

U kunt deze documenten sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


! Voorkom identiteitsfraude. Haal op uw kopie ID of paspoort de pasfoto en BSN nummer door met een zwarte stift. (zie voorbeeld)

ID goed fout

Clausules

Worden er nog losse zaken meeverkocht?
In overleg met de verkoper(s) kunnen er roerende zaken mee overgenomen worden. Denk aan (was)machines, gordijnen of meubilair. Zo ja, maak daar dan een lijstje van dat u - door beide partijen getekend - toevoegt aan deze overeenkomst.
(download hier lijst roerende zaken)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Heeft u vragen?

Neem gerust contact op met ons kantoor: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel met onze makelaar rechtstreeks (06) 812 034 84

 

Het kan voorkomen dat wij na aanleiding van het ingevulde vragenformulier nog vragen hebben. In dat geval zullen wij contact met u opnemen.