house16  |  Hoe werkt het?Wat kost het?  |  Te koop  |  Verkocht  |  Reviews  |  Inloggen  

Optionele diensten

Heeft u gekozen voor ons basispakket dan kunt u achteraf altijd kiezen voor extra diensten.

 

TOPpositie Funda

document

 

Het woningaanbod op funda is groot. Hoe zorgt u er dan voor dat uw huis daartussen opvalt? Dat kan met de Funda Toppositie: hiermee staat uw huis een maand lang in uw eigen woonplaats prominent boven de resultatenlijst op Funda.

 

TOPpositie Funda € 195,-

 

Verkoopbord 

te koop bord

 

Laat zien dat uw woning te koop staat en trek de aandacht met een (extra) verkoopbord dat u heel eenvoudig aan een raam kan bevestigen. Op verzoek voorzien van uw eigen telefoonnummer.  Wilt u het liever in de tuin plaatsen? Maak het bord vast aan een houten paal en u heeft een stevig tuinbord. (levertijd: +/- 1,5 week)

 

V-bord "TE KOOP" € 25,- 

 

Professionele fotograaf

photo camera

 

Optioneel voor het basis- en pluspakket.

Met foto's gemaakt door een professionele fotograaf bent u gegarandeerd zeker van een hogere positie op Funda.  

 

Prof. fotograaf € 165,-

 

Bouwkundige keuring

document


Een bouwkundige controleert het gehele pand op zichtbare bouwtechnische gebreken. U ontvangt een gedetailleerd rapport waarin gebreken zijn beschreven en gefotografeerd. Ook de eventuele herstelkosten worden helder weergegeven.

Een bouwtechnische keuring kost € 375,- voor panden tot en met 400 m3.

 

Bouwk. keuring € 375,-

 

Energiecertificaat 

te koop bord


Het energielabel geeft inzicht in de mate van isolatie en energiebelasting van het pand en is verplicht bij verkoop. Zekerheid in één blik!  Het opstellen van het energiecertificaat gebeurt steeds professioneel en ter plaatse:

Energielabel premium € 210,- (alles wordt verzorgd)

Hoe snel?
We maken vooraf afspraken over de opleverdatum van het rapport. Het energiecertificaat ontvangt de bewoner na het invullen van de gegevens nog dezelfde dag.

 

Energielabel € 210,- 

 

2D / 3D Plattegrond

photo camera

 

Op basis van een schets, bouwtekening of op basis van inmeetgegevens tekenen wij een 2D- en een 3D-plattegrond van de woning. 

Geen verrassingen achteraf! Wij berekenen geen toeslagen voor grote panden of voor meerdere verdiepingen. Niet helemaal tevreden? Wij passen de plattegronden aan zonder extra kosten.

Hoe snel?
Binnen één tot twee werkdagen heeft u de plattegronden in huis. Eventuele aanpassingen leveren we binnen één werkdag op

 

2D / 3D plattegrond € 45,-

 

Matterport

matterport


Met Matterport maakt u het mogelijk om de bezoeker een beeld te geven van hoe de woning eruitziet als hij er woont. U kunt kan een scan laten maken van eigen meubilair of meubels. Vervolgens kunt u uw bezoeker door uw woning laten wandelen alsof hij zelf aanwezig is. (uitsluitend in combinatie met TOP pakket)

Matterport €125,-