Optionele diensten 

 

Notaris

 

Opstellen koopovereenkomst

 

Je hebt gekozen voor het basispakket of wenst een koopovereenkomst door de specialisten van Hoomly op te laten opstellen. Wij zorgen voor een juridisch waterdichte koopovereenkomst.

 

Neem contact met mij op


 

Waarom je woning inmeten conform de NEN2580 norm?

De gebruiksoppervlakte die op Funda wordt vermeld zijn conform deze meetinstructie. Deze meetinstructie is vastgesteld door NVM, VBO makelaar, VastgoedPRO, Vereniging Nederlandse Gemeenten en de Waarderingskamer en verplicht* sinds 2020. In de meetinstructie staat beschreven wat er wel en niet mag worden meegerekend als oppervlakte van een woning. op basis van de bruikbaarheid van de ruimten.  
(Bij Fundaplaatsing: Optioneel in basispakket of gratis in plus- en toppakket)

  

Neem contact met mij op

 

 

meetstaat

 

document

 

 

TOP positie Funda

 

Het woningaanbod op funda is groot. Hoe zorgt u er dan voor dat uw huis daartussen opvalt? Dat kan met de Funda Toppositie: hiermee staat uw huis een maand lang in uw eigen woonplaats prominent boven de resultatenlijst op Funda.

 

Neem contact met mij op

 

Matterport

 

Met Matterport maak je het mogelijk om de bezoeker een beeld te geven van hoe de woning eruitziet als hij er woont. Je kunt een scan laten maken van eigen meubilair of meubels. Vervolgens kunt je je bezoeker door uw woning laten wandelen alsof hij zelf aanwezig is. klik hier voor een voorbeeld

Neem contact met ons op

 

 

matterport