Over Hoomly?

Zelf je huis verkopen is zeker niet eenvoudig. Daar zijn we het toch  allemaal over eens. Er komt immers veel kijken bij de verkoop van een woning. Hoe zit het bijvoorbeeld met het aanleveren van de benodigde documenten en hoe leg je alles wat is afgesproken zo goed mogelijk vast in een degelijke koopovereenkomst. Zeker, als je de tijd ervoor neemt kom je een heel eind maar hulp inroepen van een deskundige is wel zo gemakkelijk. Toch zijn er een aantal zaken die je heel goed zelf kunt doen zoals bijvoorbeeld het rondleiden van potentiële kopers.

Laat nou net dit de werkzaamheden zijn waarop je veel kunt besparen... 


Bij Hoomly makelaardij hebben we bedacht dat, als u zelf de rondleiding verzorgt en de rest aan ons overlaat, een aantrekkelijk makelaarstarief kan worden geboden. Voor minder dan duizend euro, biedt Hoomly makelaardij een uitgebreid dienstenpakket aan. Dat is zelfs inclusief een professionele huizenfotograaf en plattegronden van uw woning. 

Bent u nieuwsgierig geworden over de moderne werkwijze van Hoomly makelaardij? Neem dan gerust contact met ons op en laat u uitgebreid informeren. 

Telefoon: (085) 06 07 889
E-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

KvK-nr: 59692472
BTW-nr: NL002169850B45