Stappenplan bij het verkopen van je huis

Meld je woning aan bij Hoomly makelaardij. Vul alle relevante gegevens van je woning in. Schrijf een pakkende tekst en stuur foto's in met WeTransfer.

Zodra wij de gegevens van jouw huis hebben ontvangen nemen wij contact met je op om het verkooptraject en de werkwijze te bespreken. Daarnaast gaan wij aan het werk met het verzamelen van alle documenten die behoren bij de verkoop van jouw woning.

Zodra alle zaken zijn geïnventariseerd en alle documenten zijn ontvangen plaatsen wij je woning op Funda en alle andere belangrijke huizensites. Reacties van woningkopers die bij ons per telefoon of per mail binnenkomen, spelen wij direct aan je door waarna je zelf een afspraak voor een bezichtiging kunt inplannen. 

Je huis is verkocht. Wat nu? Je kunt de onderhandelingen aan ons overlaten maar je bent natuurlijk vrij om het zelf te doen. Is er overeenstemming over de vraagprijs bereikt dan stellen wij desgewenst een juridisch waterdichte koopovereenkomst voor je op en zorgen ervoor dat het contract bij de notaris terecht komt.