Samen verkopen wij uw huis!

Bij Hoomly kunt u met professionele ondersteuning van een makelaar direct beginnen met het verkopen van uw woning op Funda, Huislijn, Jaap, Huizenzoeker, Pararius, Trovit en alle andere grote woningsites! Door zelf actief mee te helpen bij de verkoop, bespaart u duizenden euro's aan makelaarskostenkosten.
Het kan al voor €995,- inclusief BTW.

De moderne manier van makelen

Wist u dat steeds meer woningen verkocht waarbij de verkoper om makelaarskosten te besparen, direct betrokken wordt in het verkoopproces en actief mee helpt bij de verkoop.

Samen met Hoomly uw huis verkopen betekent dat u actief mee helpt in het verkoopproces. Zo doet u zelf de bezichtigingen en maakt zelf de afspraken die u via Hoomly krijgt aangeleverd.

Samen met Hoomly uw huis verkopen betekent ook dat u geen courtage betaalt maar een vast laag bedrag, ongeacht de waarde van uw woning. Zo bespaart u een behoorlijk bedrag aan makelaarskosten. Een traditionele makelaar rekent gemiddeld 1,5% courtage. Met een vraagprijs van bijvoorbeeld € 300.000 bespaart u al snel € 4.000!

Nadat u op Hoomly een account hebt aangemaakt en uw huis is aangemeld staat deze meestal al binnen één dag op Funda en de andere grote huizensites.Wilt u direct aan de slag? Meld dan nu uw woning aan.

Veel succes met de verkoop!