Je wilt graag zelf je huis verkopen op Funda?

Je hebt besloten om je huis te gaan verkopen en je wilt graag zelf je huis adverteren op Funda? Helaas is dat niet mogelijk. Een huis aanbieden op funda kan alleen via een makelaar. Hoomly makelaardij kan je daarbij helpen.

 

Informatiegesprek aanvragen

 

Zelf je huis adverteren op Funda


 

bezichtigingen

Wat kun je zelf doen?

Ga je je huis verkopen en overweegt je een groot gedeelte van de verkoop zelf te regelen? Steeds meer huiseigenaren gaan er toe over om een aantal eenvoudige werkzaamheden van de makelaar over te nemen. Hierbij kun je denken aan het verzorgen van de rondleidingen, zelf de advertentietekst voor Funda schrijven of misschien zelfs wel de foto’s van je huis maken. Hiermee kun je duizenden euro’s besparen aan makelaarskosten. Het leuke werk doe je zelf. De andere taken laat je over aan Hoomly makelaardij. 


 

Wat doet Hoomly makelaardij voor je?

Eigenlijk is dat heel kort samen te vatten. Wij doen alles wat een traditioneel makelaarskantoor voor je zou doen behalve het leukste gedeelte van de verkoop: de bezichtigingen. Dat doe je zelf. Wij regelen dus alles voor je, van de woningopname tot en met de notaris. En dat alles voor een prijs vanaf

 

€ 395,- 

2


 

Waarom moet een huis op Funda staan?

Potentiële huizenkopers beginnen hun zoektocht meestal op Funda. Het is dus erg belangrijk om je huis op Funda aan te bieden. Er zijn naast Funda nog een aantal andere sites zoals Huislijn, Jaap en Pararius, maar waar het gaat om de meest bezochte huizensite is Funda de nummer 1in Nederland. Het is dus een must om je huis op Funda te adverteren! Maar hoe werkt dat? Hoe plaats je je huis op Funda?

 

funda1

 

Mijn huis plaatsen op Funda!

Hoomly makelaardij is dè beste internetmakelaar die je kan helpen bij het plaatsen van je woning op Funda. Onze dienstverlening houdt echter niet op met het plaatsen van een Funda-advertentie. Hoomly gaat verder dan alleen maar advereren op Funda. Hoomly begeleid je van A tot Z in het verkoopproces. 

 

 

Informatiegesprek aanvragen

 

of plaats uw huis direct op Funda »