login  Login  |  add user  Registreren  |  call answer (043) 855 39 12 

 

Huis verkopen! Wat kost het?

€ 595,-

 

 
 

Huis verkopen?
Geen courtage maar één vaste lage prijs
€ 595,-

 

 

Geen courtage maar één vast laag bedrag ongeacht de waarde van de woning

 

Dit doen wij voor u

Opname van de woning

Tijdens de woningopname wordt door de makelaar zoveel mogelijk informatie over uw woning ingewonnen zoals het soort woning, de grootte, de indeling, bouwkundige kwaliteit, eigendoms en kadastrale informatie.

Uitgebreide presentatie op Funda

Uw woning wordt uitgebreid op Funda geplaatst met onbeperkt aantal foto's, omschrijving en alle kenmerken. Looptijd 12 maanden. 

Uitgebreide presentatie op Jaap, en Huislijn

Uw woning wordt uitgebreid geplaatst op Jaap, Huislijn, Huizenzoeker, Pararius en de andere grote woningsites. Looptijd 12 maanden.

Waardeadvies

Weten wat uw huis waard is? Misschien vindt u het lekker om u gewoon eens rijk te rekenen of twijfelt u zelfs om te verkopen. Wat uw reden ook is, met de gratis online rekentool van funda checkt u binnen enkele seconden de woningwaarde van uw huis. 

'V'-Raambord 'Te Koop' en twee stickers 'Verkocht'

Wij zorgen natuurlijk voor het ‘te koop’ raambord en twee stickers 'verkocht', zodat u ook in uw buurt geen koper mist.

Deelnemen 'open huis' dagen.

U kunt deelnemen aan de tweejaarlijkse ingestelde 'Openhuizen dagen'  Wilt u op een willekeurige dag in het jaar een open huis dag organiseren? Dat kan altijd op het tijdstip die het best voor u past.

Controle juridische aspecten.

Het compleet maken van het juridisch dossier. Controleren van de vragenlijst, koopovereenkomst en gegevens. Het updaten van juridische gegevens. 

Berichtenservice.

Wij houden u altijd van alle ontwikkelingen op de hoogte. Via mail ontvangt u direct bericht bij elke bezichtigingsaanvraag en bieding. U kunt dan zelf een afspraak inplannen wanneer u het beste uitkomt.

Statistieken

Zodra uw woning op Funda is gepubliceerd krijgt u per mail een link toegestuurd waarmee u de activiteiten online kunt volgen.

Opstellen Koopovereenkomst

Zodra er overeenstemming is bereikt over de voorwaarden en koopprijs, leggen wij dit voor u vast in de koopovereenkomst en zorgen ervoor dat deze bij de notaris terecht komt.

Ondersteuning tot en met notaris

Gedurende het gehele verkooptraject kunt u met al uw vragen bij ons terecht.


Dit doen we samen

Vraagprijs bepalen

Wij bespreken samen met u het woningopnamerapport en adviseren u over de vraagprijs, afgestemd op uw persoonlijke situatie. Uiteindelijk bepaalt u natuurlijk zelf voor welke vraagprijs de woning in verkoop gaat.


Dit doet u

Kijkers rondleiden

Wie kan beter en meer vertellen over uw woning dan uzelf? U kent uw eigen woning en de buurt het beste en u bent enthousiast over het huis waar u waarschijnlijk jaren met plezier hebt gewoond. Daarnaast bent u voor een bezichtiging niet aan kantoortijden gebonden en kunt u uitgebreid de tijd nemen om kijkers rond te leiden. Omdat potentiële kopers informatie graag uit de eerste hand ontvangen, wordt een persoonlijke rondleiding altijd erg op prijs gesteld!

Foto's maken

Foto's mag u zelf maken. Of wij helpen hierbij. Neem contact met ons op voor het aanvragen van een fotoreportage. Het is heel belangrijk om een goede eerste indruk achter te laten. Daarnaast komt uw woning hoger in de zoeklijsten met kwalitatief hoge foto's, wordt deze beter bekeken en daarmee is de kans op kijkers uiteraard groter. Kortom: het is verstandig om goede foto's te maken!

Aanbiedingstekst schrijven

In "mijn hoomly > mijn advertentie" kunt u zelf de omschrijving van uw woning toevoegen en/of achteraf wijzigen. Vertel geïnteresseerden wat ze kunnen verwachten en wat de pluspunten zijn van uw woning. Heeft u hulp nodig? Neem contact op met Hoomly

 

 

Hoe kan het dat Hoomly zo voordelig werkt?

Bij een regulier makelaarskantoor wordt een percentage over de gerealiseerde verkoopprijs aan courtage in rekening gebracht. Afhankelijk van de verkoopprijs van de woning kan dit wel oplopen tot gemiddeld €4.732,- of zelfs nog meer...

Bij Hoomly doen wij dat niet. Wij brengen geen courtage in rekening maar een vast bedrag, ongeacht de waarde van de woning. Omdat wij aan u vragen actief mee te helpen bij de verkoop bespaart u een groot bedrag aan makelaarskosten. Zo doet u bijvoorbeeld zelf de rondleidingen, levert u zelf fotomateriaal en teksten aan. Er volgen geen extra rekeningen. Zo weet u vooraf precies wat de kosten zijn.

Extra diensten (optioneel)

Naast het uitgebreide promotiepakket, dat we standaard aanbieden, hebben wij nog meer mogelijkheden om uw woning extra onder de aandacht te brengen. Meer exposure leidt tot meer interesse in uw woning. Zorg daarom voor de perfecte woningpresentatie én haal het maximale uit funda. We hebben een ruime keuze aan extra presentatiemogelijkheden.

funda

 

Presentatie pakket Funda+

Funda geeft panden met een 2D/3D-plattegrond, een 360˚-fototour en een video de hoogste relevantie. Dat betekent dat u daarmee zeker bent van de hoogste positie voor uw woni... Lees meer >> 

vanaf €189

plan

 

2D / 3D Plattegrond van de woning

Op basis van een schets, bouwtekening of op basis van inmeetgegevens tekenen wij een 2D- en een 3D-plattegrond van de woning. De voordelen van een professio... lees meer >>

vanaf  €49,-

 

photo camera1

 

Professionele fotografie

De fotoreportage van uw woning is vaak het eerste wat een potentiële koper bekijkt. Een goede eerste indruk maken is dus heel belangrijk. Dat vraagt om professionele, sfeervolle woningfo... Lees meer >>

vanaf  € 149,-

 

Gratis uitproberen

Wilt u eerst zelf ontdekken hoe makkelijk het is om uw woningpresentatie bij Hoomly te maken? 
Goed nieuws, dat kan. Maak een account aan en ga direct aan de slag. U zit helemaal nergens aan vast.  

Start gratis uitproberen