Dit doen wij voor u

Woningopname
Bij de woningopname wordt er zoveel mogelijk informatie ingewonnen over de soort, de grootte en de indeling van uw woning. Daarnaast vragen wij gegevens op zoals kadastrale gegevens, bestemmingsplan en eventuele erfdienstbaarheden.

Waarde-indicatie
De waarde-indicatie staat in het opnamerapport en is een deskundige inschatting van de waarde van uw woning volgens de taxateur. De uiteindelijke vraagprijs bepalen we samen. (onderdeel van uitgebreid pakket)

Uw huis op funda, huislijn, Jaap, Pararius, Huizenzoeker, Trovit en de social media
Wij zorgen ervoor dat uw huis online voor iedereen te vinden is. Op zowel funda, Huislijn, Jaap, Pararius en de social media als op onze eigen website.

Wij houden u op de hoogte
Wij vinden onderling overleg heel belangrijk. Daarom houden wij u van alle ontwikkelingen op de hoogte. Via mail ontvangt u direct bericht bij elke bezichtigingsaanvraag en/of bieding.

Juridische zaken
Het compleet maken van het juridisch dossier. Controleren van de vragenlijst, koopovereenkomst en gegevens. Het updaten van juridische gegevens.

Promotie in uw buurt
Wij zorgen natuurlijk voor 'te koop' posters, zodat u ook in uw buurt geen koper mist.

Begeleiding in het verkoop proces
Natuurlijk kunt u gedurende het hele verkoopproces met al uw vragen bij ons terecht.


Dit doen we samen

Bepalen van de vraagprijs
U bepaalt zelf de vraagprijs van uw woning. Heeft u twijfel over de vraagprijs? Op onze website kunt u op eenvoudige wijze een waardeindicatie opvragen van uw woning. Deze schatting geeft ondersteuning bij het vaststellen van de verkoopwaarde. U kunt natuurlijk ook verzoeken om een waardebepaling te laten vaststellen door onze taxateur. Informeer hiervoor naar de voorwaarden.


Dit vragen wij u te doen

Kijkers rondleiden
Zelf bezichtigingen doen kunt u als verkoper prima. U kent uw eigen woning en de buurt het beste en u bent enthousiast over het huis waar u waarschijnlijk jaren met plezier hebt gewoond. Daarnaast bent u voor een bezichtiging niet aan kantoortijden gebonden en kunt u uitgebreid de tijd nemen om kijkers rond te leiden. Omdat potentiële kopers informatie graag uit de eerste hand ontvangen, wordt een persoonlijke rondleiding erg op prijs gesteld!

Foto’s maken - óf wij doen dit voor u (optioneel)
Foto's mag u zelf maken. Of wij helpen hierbij. Neem contact met ons op voor het aanvragen van een fotoreportage. Het is heel belangrijk om een goede eerste indruk achter te laten. Daarnaast komt uw woning hoger in de zoeklijsten met kwalitatief hoge foto's, wordt deze beter bekeken en daarmee is de kans op kijkers uiteraard groter. Kortom: het is verstandig om goede foto's te maken!

Aanbiedingstekst schrijven
In 'mijn Hoomly' kunt u zelf de omschrijving en foto's van uw woning toevoegen. Vertel geïnteresseerden wat ze kunnen verwachten en wat de pluspunten zijn van uw woning. Heeft u hulp nodig? Neem gerust contact met ons op.