Je huis verhuren
en vaste lage makelaarskosten?
 

395,- 
  Alles inbegrepen
  Geen kosten achteraf

  

 

Ja, ik wil graag alle informatie

 

Zelf je huis verhuren?

Doe zelf de bezichtigingen
Laat de rest over aan Hoomly.
en bespaar duizenden euro's
aan makelaarskosten.

 

 Ja, ik wil graag alle informatie

Verhuur je huis zelf


Bespaar honderden euro's aan makelaarskosten door je huis, kamer of appartement zelf te verhuren.

Voor een probleemloze verhuur doe je zelf de leuke zaken, zoals het verzorgen van de rondleiding. Het overige deel van de verhuur laat je aan Hoomly makelaardij over.

 

Ja, ik wil graag alle informatie


Zelf je huis, appartement of kamer verhuren? 

Dat doe je natuurlijk met hulp van Hoomly makelaardij. Voor een groot bereik plaatsen wij je woning altijd op Pararius en Funda.

Waarom moet je je woning adverteren op Pararius? Pararius is de grootste onafhankelijke woningwebsite van Nederland.  Pararius is de absolute nummer 1 waar het gaat om het aanbieden van- en het zoeken naar een geschikte huurwoning of kamer. Van alle aanvragen voor het huren van een woning die bij ons binnenkomen is het overgrote deel afkomstig van PARARIUS. Het is dus een must om je woning met hulp van Hoomly makelaardij op PARARIUS te adverteren. 

Waarom moet een huis op Funda staan? Potentiële huizenkopers beginnen hun zoektocht meestal op Funda. Het is dus erg belangrijk om je huis op Funda aan te bieden. Er zijn naast Funda nog een aantal andere sites zoals Huislijn, Jaap en Pararius, maar waar het gaat om de meest bezochte huizensite is Funda de nummer 1 in Nederland. Het is dus een must om je huis op Funda te adverteren! Maar hoe werkt dat? Hoe plaats je je huis op Funda?