login  Inloggen  |  log in  Registreren     (085) 06 07 889

Zelf je huis verkopen? 

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten door
je huis zelf te verkopen!

  • Geen courtage
  • Lage vaste verkoopkosten vanaf €295,-
  • Geen verborgen kosten achteraf
  • Professionele begeleiding door een makelaar
  • Uw woning op Funda, Jaap, Pararius, Huislijn e.a. 

 

 

 


Zelf je huis verkopen? 

Bespaar duizenden euro's aan
makelaarskosten door

je huis zelf te verkopen! 

 

Uw huis verkopen tijdens de Coronacrisis?
Wat te doen als u uw woning tijdens de de Coronacrisis wilt verkopen? Hoomly is als "makelaar op afstand"  de meest geschikte manier om tijdens de coronacrisis uw huis te verkopen. U heeft immers de touwtjes zelf in handen. Afspraken voor een bezichtiging maakt u zelf. Maakt u een videofilm met een mobiel? Stuur hem door en wij plaatsen hem gratis op Hoomly. Hiermee heeft u een prima mogelijkheid om een eerste "afstandsbezichtiging" te organiseren. Als extra service bieden wij de mogelijkheid de koopovereenkomst "digitaal" te ondertekenen. Zo beperkt u de fysieke contacten tot een minimum.

Zelf je Huis verkopen? 

Bespaar duizenden euro's op uw makelaarskosten door actief mee te helpen bij de verkoop van uw huis!

Steeds meer huiseigenaren kiezen ervoor om zelf hun huis te verkopen. Wie kan er immers meer en enthousiaster over het eigen huis vertellen dan u zelf? Maar er komt veel kijken bij de verkoop van een woning. Wat als de koop definitief is? Waaraan moet ik als verkoper allemaal aan voldoen en welke documenten horen bij de verkoop?

Bij Hoomly kunt u met professionele begeleiding van een makelaar direct beginnen met het zelf verkopen van uw woning op Funda, Jaap, Huislijn en alle andere grote woningsites! Door actief mee te helpen bij de verkoop, bespaart u duizenden euro's aan makelaarskostenkosten. En heeft u vragen? Onze deskundige helpdesk geeft antwoord op al uw vragen tijdens het gehele verkoopproces! 

Het kan al vanaf 295,- inclusief BTW. 
 

De moderne manier van makelen

Uw huis verkopen via Hoomly makelaardij betekent dat u zelf de bezichtigingen doet en zelf de afspraken maakt die u van ons krijgt aangeleverd. Op deze wijze uw huis verkopen kan u duizenden euro's schelen. U betaalt immers geen courtage meer, zoals bij een traditionele makelaar, maar een vast laag bedrag, ongeacht de waarde van uw huis.

 

Hoe werkt het?

Bereken besparing

Hoomly rekent af met hoge makelaarskosten. Geen courtage, maar ongeacht de waarde van uw woning een vast laag bedrag. Door onze moderne aanpak kan uw voordeel oplopen tot wel € 5.000,- of nog meer. Door te schuiven met de rode knop rekent u snel uw voordeel uit!

Nieuw in verkoop

Mathenesserdijk 339, Rotterdam
Rotterdam670.000 k.k.
Oudegracht 38, Alkmaar
Alkmaar369.000 k.k.
Oosteinde 13 Heinenoord
Heinenoord499.000 k.k.
Celebesstraat 15 Zwolle
Zwolle243.000 k.k.

Hoomly makelaardij is partner van